Ζέττα Τσαπραλή

Trust the process
zeta-in-1
zeta-in-1

Ζέττα Τσαπραλή

Coaching Expert Cosmos CSR

Biography

Η Ζέττα Τσαπραλή γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε σπουδές στις Δημόσιες Σχέσεις και για περισσότερα από 20 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. 

Από θέση ευθύνης και με κύριο γνώμονα το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα,  εκπαιδεύεται, ενημερώνεται και σχεδιάζει σύγχρονες εκπαιδευτικές ενότητες μέσω σεμιναρίων, workshops και εισηγήσεων σε ειδικά target groups ενηλίκων. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της αφοσιώθηκε στη συνεργασία με ομάδες στελεχών και στη συνέχεια στην αξιολόγηση παρεχόμενων υπηρεσιών, με σαφή προσανατολισμό στον άνθρωπο. 

Οι σπουδές της στο Coaching ήρθαν ως απόρροια της βαθιάς της πίστης στην εξέλιξη του ανθρώπου και των δυνατοτήτων του. Ολοκλήρωσε επιτυχώς τα προγράμματα “Οργάνωση & Προσωπική Συμβουλευτική – Life Coaching” του ΕΚΠΑ και στη συνέχεια “Κατάρτιση στη Συμβουλευτική και το Life Coaching” του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Επίσης, απέκτησε τον τίτλο “Executive Coaching & Management” από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.  Παράλληλα και με κορμό τις κύριες αυτές εκπαιδεύσεις, έλαβε επιπλέον πιστοποιήσεις από διάφορα προγράμματα, όπως παιδοψυχολογία – παιδοψυχιατρική, Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (CBT), Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP), ψυχολογικές πρώτες βοήθειες, οικογενειακό δίκαιο κ.ά. από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης. 

Παρέχει υπηρεσίες Life & Executive Coaching για ιδιώτες και επιχειρήσεις, καθώς επίσης διεξάγει ολοκληρωμένους εκπαιδευτικούς κύκλους σεμιναρίων σε μελλοντικούς coaches. Είναι Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου HCCMA (Hellenic Counseling, Coaching, Mentoring Association). 

EVE-Home

Ήβη-Χαρά Δικαίου

DipEd, MProf, PD, Founder & CEO Cosmos CSR

Η Ήβη-Χαρά Δικαίου γεννήθηκε στο Λονδίνο και από το 2011 ζει στην Αθήνα. Είναι Business & Executive Coach & Mentor, εκπαιδεύτρια ενηλίκων & διερμηνέας.

pasxalia

Πασχαλία Δικαίου

CMO Cosmos CSR

Η Πασχαλία Δικαίου γεννήθηκε και ζει με την οικογένειά της στις Σέρρες. Κοινή συνισταμένη των έργων που αναλαμβάνει είναι η διαχείριση κρίσεων και δύσκολων καταστάσεων.

zeta

Ζέττα Τσαπραλή

Coaching Expert Cosmos CSR

Η Ζέττα Τσαπραλή γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε σπουδές στις Δημόσιες Σχέσεις και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

marios

Μάριος Λυγκώνης

PJM Cosmos CSR

Ο Μάριος Λυγκώνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976, είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό τίτλο από το UNESCO-IHE στην Ολλανδία και ολοκληρώνει το ΜΒΑ του στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.